Izvor: Glas javnosti, 12.Nov.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj sa niškog aerodroma od subote

NIŠ - Crnogorska aviokompanija "Montenegroerlajnz" trebalo bi od subote da obnovi letove sa Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu.

Crnogorska državna aviokompanija, koja jedina održava redovan aviosaobraćaj sa niškog aerodroma, otkazala je sinoćni let iz Podgorice za Niš, kao i jučerašnji i današnji ka glavnom gradu Crne Gore.

U predstavništvu Montenegroerlanza u Nišu je rečeno da su letovi otkazani iz tehničkih razloga, a da će avioni crnogorske kompamije ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << leteti od subote, 13. novembra. Sa niškog aerodroma obustavljen je proteklog meseca let ka italijanskom aerodromu "Forli", nakon što su Grad Niš i loukost kompanija "Vindžet" raskinuli ugovor o saradnji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.