Rok za završetak vrtića na Panteleju probijen, otvaranje verovatno u aprilu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2024, 10:49

Rok za završetak vrtića na Panteleju probijen, otvaranje verovatno u aprilu

Iako je 20. januara bio krajni rok da se završi izgradnja novog vrtića u niškom naselju Pantelej, radovi još nisu završeni i tender za njegovo parterno uređenje je u toku. Kako kaže predsednica Opštine Pantelej Nataša Stanković, očekuje se da on bude završen u aprilu, a tada i verovatno otvoren.

Ostaje i parterno uređenje; foto: Lj. J.Ukoliko se najave i rokovi ispune, baš u kampanji pred lokalne izbore u Nišu, biće otvorena dva vrtića - u naselju Pantelej i selu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Trupale.

Tender za parterno uređenje oba vrtića je u toku i traje do 27. februara.

Predmetna nabavka sadrži radove na parternom i pejzažnom uređenju dvorišta vrtića i to, pripremne radove, zemljane radove, betonske radove, podopolagačke radove, ozelenjavanje terena, nabavka mobilijara, radove na površinskom sloju za dečija igrališta i ostale radove - navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Vrednost radova nije poznata, jer se u dokumentaciji navodi da će se plaćati tek kada radovi budu završeni i overeni od nadzornog organa.

Na vrtiću u Trupalu još traju grubi građevinski radovi; foto: J. C. M.Radovi na vrtiću na Panteleju, koji će primiti 120 mališana, počeli su u maju prošle godine i tada je rečeno da je rok za završetak 20. januar 2024. godine. Taj datum je prošao, a predsednik Opštine Pantelej Nataša Stanković rekla je, a prenosi Gradski portal018, da su radovi pri kraju.

Vrtić je pri kraju. Kako sam dobila informaciju iz Direkcije za izgradnju negde početkom aprila meseca bi trebalo da taj vrtić bude završen, verovatno i otvoren - rekla je Stankovićeva.

Kada je reč o vrtiću u Trupalu, tamo je kamen temeljac postavljen 12. oktobra prošle godine, a rok za završetak je 7. april 2024. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.