Red za plaćanje računa

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Apr.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red za plaćanje računa

Veliki red danas se protezao duž ulice Nade Tomić u Nišu.

Građani su čekali da plate račune za komunalije, kako bi ostvarili popust, jer je rok do 24. aprila.


Pedesetak građana u redu ispred zgrade JKP Objedinjena naplata u Nišu. Iako je prva asocijacija već godinama kod nas - da se nešto deli, čim se napravi malo veći red, ovde niko nikome ništa ne deli, već građani strpljivo čekaju da izmire svoje račune. Rok za plaćanje komunalija za protekli >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mesec ovoga puta je 24. april, pa su Nišlije iskoristile sunčan dan, da izmire svoje obaveze. Ko plaća na vreme, ima i popust od 5%, što jeste nekoliko stotina dinara u proseku, ali znači, slažu se građani.

Inače, uvek je oko 20. u mesecu, ispred zgrade broj 7 u ulici Nade Tomić velika gužva. U JKP Objedinjena naplata i ranije su objašnjavali, da se naši građani uglavnom dan ili dva pre isteka roka za plaćanje, opredeljuju da izmire račune. Tako se dešava, da i desetak puta poraste naplata tih dana, u odnosu na uobičajenu, jer se oko 20. u mesecu dnevna naplata popne i do 12 miliona dinara. Običnim danima, naplata se kreće između milion i dva miliona dinara. Očekuje se da će narednih dana, a naročito na dan isteka roka za plaćanje, red biti još duži nego danas.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.