Rajaner vraća od marta letove iz Niša za Stokholm

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 12:26

"Rajaner" vraća od marta letove iz Niša za Stokholm

Nakon što je u novembru prošle godine ukinuo letove sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" do Stokholma, irski avio-prevoznik Rajaner od marta vraća ovu avio-liniju.

Kako se može videti na zvaničnom sajtu Rajanera, karte za letove od Niša do glavnog grada Švedske, kao i one u suprotnom smeru, mogu se kupiti za datume od marta do oktobra.

Prvi let je zakazan za 15. mart, a poslednji dostupan je let zakazan za 24. oktobar.

U martu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << još važi zimski red vožnje, letovi će biti obavljani petkom i nedeljom, a od aprila do oktobra letovi na ovoj liniji biće obavljani ponedeljkom i četvrtkom.

Inače, na niškom aerodromu se u januaru smanjio broj putnika, a u poslednje vreme ukinute su linije do Dortmunda, Beča i Malmea.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od marta ponovo letovi "Rajan er" kompanije od Niša do Stokholma

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Feb.2024

Irski niskobudžetni avio-prevoznik "Rajan er" od marta ponovo uspostavlja avio-liniju Niš-Stokholm. Prvi let zakazan je za 15. mart...Karte za letove od Niša do Sokholma, mogu se kupie za datume od marta do oktobra 2024...Tokom marta, letovi će biti obavljani petkom i nedeljom, a u letnjoj sezoni...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.