Ragbi: Radnički slavio nad Bugarima, sledi duel sa Crvenom zvezdom

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 08:45

Ragbi: Radnički slavio nad Bugarima, sledi duel sa Crvenom zvezdom

U četvrtom kolu Balkanske lige ragbisti Radničkog iz Niša pobedili su na svom terenu Lokomotivu iz Sofije rezultatom 44:18. Ovo je treća pobeda Nišlija, a u narednom kolu, u nedelju, 11. juna igraju sa braniocem titule Crvenom zvezdom u Beogradu.

Poene za Radnički postigli su Dean Kalakinski (3 eseja), Marko Ćuk (3 eseja), Luka Ilić (1 esej), 17-godišnji Nikola Mitrović (1 esej), Mark Pulen (1 esej), uz 3 pretvaranja od 2 poena Lazara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stamenkovića i jednog Marka Ćuka.

Na utakmici je skupljan prilog za lečenje malog Martina, tako da je utakmica imala i humanitarni karatkter. Zadovoljani smo kako smo odigrali, pogotovo drugo poluvreme - kaže Lazar Živković iz Radničkog.

Radnički je prethodno savladao Arsenal u Tivtu i AEK iz Atine u Nišu, a poražen je od beogradskog Partizana, vodeće ekipe na tabeli.

U nedelju, 11. juna Radnički igra sa braniocem titule i velikim favoritom Crvenom zvezdom u Beogradu.

foto: Ragbi klub Radnički

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.