Radovi na vodovodnoj mreži, delovi Niša bez vode do 15 sati

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2024, 12:27

Radovi na vodovodnoj mreži, delovi Niša bez vode do 15 sati

Tokom dana radnici JKP Naissus popravljaće kvarove i menjati ventile na vodovodnoj mreži na više lokacija u Nišu, kako su saopštili iz ovog preduzeća, zbog čega će doći do prekida u vodosnabdevanju do 15 sati. Bez vode će biti stanari u naselju Gornji Komren, Ulici Stevana Nemanje, Radanskoj, Niškoj Banji, selu Čamurlija.

Zbog vode na asfaltu potreban je iskop u naselju Gornji Komren, u Ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića, kod broja 3, a isti problem je i u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stevana Nemanje, kod brojeva 1 - 3. Zbog popravke vodovodne mreže, u ovim ulicama neće biti vode do 15 sati.

Tokom dana nastavljaju se i radovi u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 69/a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici. Radi se i na vodovodnoj mreži u selu Čamurlija, u ulici Vojvode Dobrnjca bb, kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Čamurlija - kažu u JKP Naissus.

Iz tog preduzeća najavljuju i radove na popravci ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama Vinogradarskoj 8, Niškoj 76, Drugoj Nišavskoj 19., a opravke po šahtama obavljaju se i u ulicama Proleterskoj 2, Janisa Janulisa 64, Knjaževačkoj 74a, Derokovoj 54, Patrisa Lumumbe 2, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 18, Despota Đurđa 8a, Gornja Vrežina – Vojnika Jordana Stojanovića 7 i Generala Koste Protića bb.

Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Ekipe JKP Naissus Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika zbog čega će angažovati sve raspoložive ekipe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.