Radno vreme niških pijaca - vikendom skraćeno

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Dec.2020, 11:51

Radno vreme niških pijaca - vikendom skraćeno

Niške pijace će u narednom periodu raditi radnim danima po utvrđenom radnom vremenu, a da će za dane vikenda (subota 05.12. i nedelja 06.12.) radno vreme pijaca biti od 6:00 do 15:00, shodno novim merama Vlade Republike Srbije za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

Kompletnu informaciju o novim merama možete videti na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, odnosno na ovom linku.

Građani su u obavezi da prilikom dolaska na pijacu nose zaštitne maske i poštuje mere koje je propisao gradski Krizni štab.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

NOVE MERE menjaju radno vreme pijaca

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2020

U skladu sa najnovijim protivepidemijskim merama, promenjeno je radno vreme vranjskih zelenih pijaca i pijace u Ristvovcu, saopštio je "Komrad" Vranje. U periodu od 4. pa do 15. decembra radno vreme zelene pijace „Tekija", pijace „Bujkovski most", pijace „Ogledna stanica" u Vranju kao i pijaca...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.