Radnički u Novi Sad ide rasterećeno, već je izborio Evropu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u Novi Sad ide rasterećeno, već je izborio "Evropu"

Bod koji je osvojio u prošlom kolu protiv Čukaričkog Radničkom je osigurao makar 3. poziciju za kraj Superlige, a samim tim mu obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Nišlije zato kažu da utakmicu sa Proleterom dočekuju rasterećeno, iako desetkovani putuju u Novi Sad, gde će zaigrati u utorak, 30. aprila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Jednostavna računica - "Brđani" bi na ovaj način do trećeg mesta!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je danas da je Napredak neugodan protivnik i da njegovoj ekipi neće biti lako u predstojećem meču, kao ni u svim utakmicama do kraja šampionata...Posle četiri osvojena boda u mečevima protiv Crvene zvezde i Radničkog, fudbaleri Čukaričkog u 34. kolu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.