Radnički posle 35 godina na evropskoj sceni

Izvor: RadioCity.rs, 11.Jul.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički posle 35 godina na evropskoj sceni

Utakmica u sklopu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izaziva veliku pažnju Nišlija a svim ljubiteljima fudbala u gradu budi nadu da niški superligaš može odigrati dobro i plasirati se u sledeće kolo kvalifikacija. Tome se nadaju i šef stručnog štaba Radničkog, Nenad Lalatović i igrači. Svi oni su svesni da je ova utakmica izuzetno značajna za sve ljubitelje sporta u Nišu, jer se na nju čekalo tri i po decenije. Očekuju da će ih sa tribina bodriti bar 10 hiljada navijača. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Pa ipak, ne potcenjuju protivnika sa Malte. O tome su i govorili na konferenciji za štampu najavivši da će igrati agresivno i napadački, ali i analizirajući protivnika Griza Junajted.
- Nisu naivni. Imaju vrhunskog golgetera Okojea, koji je prošle sezone postigao 30 golova. Njihova „desetka“ Koen je najbolji igrač Malte. Imaju dvojicu Brazilaca, nedavno su angažovali fudbalera iz Serije A, iz Kjeva. Sve su to činjenice, ali ja ponavljam da verujem u moje momke i u prolaz dalje - rekao je Nenad Lalatović.

Sa njim se slažu i fudbaleri Aleksandar Stanisavljević i Radovan Pankov, kojima nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije nepoznat. Oni su pozvali navijače da dođu u što većem broju jer bi im to, kako su rekli mnogo značilo. Takođe su rekli su rekli da su sasvim spremni za meč te da na isti način na koji trener veruje u njih i oni veruju u njega ali, što je najvažnije, i u sebe same.
-Ja uopšte ne sumnjam u našu pobedu - kazao je Stanisavljević, dok je Pankov dodao da će se potruditi da u Nišu obezbede dobar rezultat kako bi mirno putovali na revanš na Malti.

Ulaznice za ovaj meč prodaju se na biletarnici ispred hale Čair, a sudeći po redovima Radnički će imati veliku podršku sa tribina stadiona Čair.
 

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.