Lalatović: Svesni smo istorijskog značaja utakmice

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Svesni smo istorijskog značaja utakmice

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope malteška Gzira nije naivan protivnik.

Lalatović veruje u svoje igrače i prolaz dalje.

"Moji igrači i ja smo svesni istorijskog značaja ove utakmice. Znamo da je Niš na nju čekao punih 35 godina i zato očekujemo da ćemo uz sebe imati 10 do 15 hiljada navijača. Zato ne tražimo alibi u nespornim činjenicama da smo prekratko zajedno i da protivnik ima prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vidu dve zvanične utakmice odigrane u pretkolu, već jasno poručujemo da nam je cilj plasman u sledeće kolo kvalifikacija", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

On je rekao da ga svakako raduju dobri rezultati u pripremnom periodu i najavio ofanzivnu igru.

"Nisu naivni. Imaju vrhunskog golgetera Okojea, koji je prosale sezone postigao 30 golova. Njihova „desetka“ Koen je najbolji igrač Malte. Imaju dvojicu Brazilaca, nedavno su angažovali fudbalera iz Serije A, iz Kjeva. Sve su to činjenice, ali ja ponavljam da verujem u moje momke i u prolaz dalje", poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Gzire igra se sutra od 21 sat na Čairu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.