Radnički igra u Novom Pazaru, gradu gde nije trijumfovao u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2024, 16:28

Radnički igra u Novom Pazaru, gradu gde nije trijumfovao u Superligi

Poslednji meč u osnovnom delu Superlige fudbaleri Radničkog odigraće u Novom Pazaru, gradu gde nikada nisu pobedili u najjačem takmičenju. Nišlije se nalaze u seriji od tri trijumfa, Novi Pazar dočekuje ovaj duel sa četiri uzastopna poraza, a meč je u ponedeljak, 15. aprila. "Svaku priliku za prikupljanje bodova Radnički će morati da koristi, pa i gostovanje Pazaru", rekao je trener niškog tima Dejan Joksimović.
Devetoplasirani Novi Pazar ima tri boda više od Radničkog, koji se nalazi na poziciji niže. Nijedna od ove dve ekipe ne može u plej-of, ali svaka prilika za prikupljanje bodova je važna.
Ostvarili smo tri vezane pobede u desetak dana,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.