Odbojkaši Niša na korak do opstanka u Superligi - pobeda nad Novim Pazarom

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2024, 18:24

Odbojkaši Niša na korak do opstanka u Superligi - pobeda nad Novim Pazarom

U prvom meču baraža za popunu Superlige odbojkaši Niša savladali su Novi Pazar, drugoplasiranu ekipu Prve lige, rezultatom 3:0 (25:19, 25:23, 25:15) i potrebna im je još jedna pobeda kako bi osigurali mesto u elitnom rangu i naredne sezone. Revanš je u ponedeljak, 15. aprila u Pazaru.
Paskal Ozokoje vodio je Nišlije do lake i vredne pobede, a tokom meča domaćin iz "Čaira" nije dozvolio gostima da im poremeti planove.
Revanš je u ponedeljak, 15. aprila od 19 sati u Novom Pazaru.
Ekipa koja bude prva imala dve pobede osigraće mesto u Superligi naredne sezone....

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički igra u Novom Pazaru, gradu gde nije trijumfovao u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2024, 16:28

Poslednji meč u osnovnom delu Superlige fudbaleri Radničkog odigraće u Novom Pazaru, gradu gde nikada nisu pobedili u najjačem takmičenju. Nišlije se nalaze u seriji od tri trijumfa, Novi Pazar dočekuje ovaj duel sa četiri uzastopna poraza, a meč je u ponedeljak, 15. aprila. "Svaku priliku za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.