Radnički: Imamo bolji tim i možemo da pobedimo Vojvodinu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: Imamo bolji tim i možemo da pobedimo Vojvodinu

Sa ubeđenjem da su bolji tim i da mogu da pobede u 5. kolu plej-ofa Superlige, Radnički će dočekati Vojvodinu na “Čairu”. Niškim fudbalerima je za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope neophodna pobeda u ovom meču, koji je zakazan za subotu, 5. maj od 18 sati, a ulaz je besplatan.

Sastav Radničkog se neće menjati u odnosu na meč protiv Voždovca, rekao je trener Dragan Antić, sem na poziciji golmana. Tu će ovog puta biti Bojan Šaranov, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << objašnjava Antić, pošto je dogovor da u poslednja 4 meča on i Mladen Živković brane po dva puta.

Dobro se znamo. Znamo koliko vrede i šta znaju, ali sam ubeđen da mi možemo da dobijemo Vojvodinu i da imamo bolji tim od njih. Naša trenutna forma je u uzlaznoj putanji, tako da se nadam da sve ove tri utakmice do kraja dobijemo i izađemo u Evropu - priča Antić.

Odličnu partiju u meču protiv Voždovca imao je Aleksandar Stanisavljević, fudbaler koji je najblistavije trenutke u karijeri imao upravo u Vojvodini. On sam kaže da nije još onaj koji je bio u “Voši”, ali se nada da će nastaviti sa još boljim partijama i “začiniti” ih golom ili asistencijom.

Treba samo nastaviti tu gde smo stali kod Voždovca, gde smo odigrali po meni stvarno fenomenalnu utakmicu. Jako je bitno nama da uđemo u tu Evropu. Pozivam sve navijače Radničkog da dođu u što većem broju, jer će nam biti jako potrebni, da odgledaju lepu utakmicu i nadam se da ćemo pobediti Vojvodinu, jer smatram da smo mnogo bolja ekipa od njih - rekao je Stanisavljević.

Radnički se trenutno nalazi na 4. poziciji u Superligi, sa 31 bodom, dok je Vojvodina sa 25 bodova najslabije plasirani tim u plej-ofu. Ulaz na ovaj meč je besplatan, a karte će se deliti na ulazu na stadion.

I matematički je Crvena zvezda obezbedila titulu šampiona države, pa se očekuje da Partizan preusmeri svoje snage ka osvajanju jedine preostale titule - Kupa Srbije. Zato se ovih dana vode polemike o tome hoće li “večiti” spustiti “gard” ili će preostale tri prvenstvene utakmice odigrati u punom sastavu, kao što je to bio slučaj u prethodnim mečevima.

Kalkulisanje kada je reč o sastavu moglo bi da utiče na plasman ostalih ekipa koje se bore za treću poziciju i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Među onima koji su najozbiljniji konkurenti za ovu poziciju, Radnički i Čukarički su već odigrali svoje duele sa Zvezdom i Partizanom, dok Voždovac i Spartak oni očekuju.

Apelujem na Zvezdu i Partizan da igraju sa punim sastavima do kraja. Da regularnost bude pravedna, jer protiv nas su igrali sa punim gasom i sa punim timom, tako bi trebalo i protiv Spartaka i protiv ostalih da igraju. Da ne bi dovodili regularnost u pitanje, jer mislim da bi sve suprotno tome bilo neregularno i smešno - priča Antić.

Inače, ukoliko Radnički dobije tri preostale utakmice sa Vojvodinom, Spartakom i Napretkom, bez obzira na ostale mečeve i učinak “večitih”, završiće takmičenje na 3. poziciji i plasiraće se u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički: Danas igra samo pobeda!

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Maj.2018, 14:25

Fudbaleri Radničkog u subotu od 18 časova, uz slobodan ulaz, dočekuju Vojvodinu u utakmici 35. kola Superlige Srbije, odnosno 5. kola plej-ofa...Nišlije u ovaj meč ulaze sa pozicije broj četiri na tabeli sa 31 bodom, tri manje od Spartaka koji je treći, pa ih samo pobeda ostavlja u borbi za plasman...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.