RHMZ: Nije vetar kriv što je pao video-bim u školi u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2024, 16:08

RHMZ: Nije vetar kriv što je pao video-bim u školi u Nišu

Izjavu firme Masters 33 da je neočekivani vetar iznenada dunuo i prouzrokovao pad video-bima, što nisu mogli da predvide ili spreče, niški RHMZ naziva netačnom i tvrdi da je u nedelju brzina vetra bila 9,8 metara u sekundi i da bi vetar mogao biti kriv tek kada bi duvao brzinom od 17,2 metara u sekundi.
Iako je video-bim bio u njihovoj nadležnosti, iz firme Masters 33 rekli su ranije Južnim vestima da oni nisu bili zaduženi za fizičko obezbeđenje događaja, niti obezbeđenje mesta gde se video-bim nalazio, pa nisu mogli da spreče učenike i nastavnike da borave u toj zoni, ali da su zahvalni što su nakon nezgode povređeni zadobili samo lakše povrede.
Takođe, naveli su da je za...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.