Prvi virtuelni sajam zapošljavanja u Nišu, u toku je prijava

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Maj.2021, 15:17

Prvi virtuelni sajam zapošljavanja u Nišu, u toku je prijava

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje prvi virtuelni sajam zapošljavanja, koji će se održati u četvrtak, 20. maja. Sajam će biti organizovan od 10 do 16 časova.

Na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija koje traže nove zaposlene, a 7.500 registrovanih učesnika (tražilaca posla) imaće priliku da razgovara sa poslodavcima. Svi kandidati koji su zainteresovani i traže zaposlenje, mogu da se prijave i registruju na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs .
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Broj mesta je ograničen, a učešće na sajmu je besplatno.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa “Migracije i razvoj” koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Iz lokalne samouprave pozivaju Nišlije da se prijae.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šansa za 7.500 ljudi: Šta donosi Virtuelni sajam zapošljavanja? VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Nacionalna sluzba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja, u četvrtak 20. maja...Tim povodom gošća Televizije Prva bila je Neda Milanović, direktorka Sektora za podršku zapošljavanju...Kako je poručila, na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija koje će ponuditi slobodna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.