Prvi prijem građana ove godine u Gradskoj kući, stari - novi problemi, penzioneri i prostor za okupljanje, infrastruktura

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Feb.2024, 18:32

Prvi prijem građana ove godine u Gradskoj kući, stari - novi problemi, penzioneri i prostor za okupljanje, infrastruktura

Danas je u Gradskoj kući u Nišu održan je prvi prijem građana ove godine, gde su izneti brojni problemi koji muče zajednicu. Pored pitanja komunalne infrastrukture, najstariji građani tražili su adekvatan prostor za svoje aktivnosti.

Sveta Bojković iz udruženja penzionera opštine Medijana istakla je da trenutni prostor u kojem se okupljaju penzioneri nije prikladan, s polomljenim stolicama i nepogodnim uslovima za druženje. Ona je naglasila da prostor znači mir >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i omogućava kvalitetno provedeno vreme penzionerima.

Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, obećala je da će u narednim danima ponuditi nekoliko mogućih lokacija za penzionere, a oni će odlučiti koja im najviše odgovara.

Takođe, među problemima koje su građani izneli su nedostatak uličnog osvetljenja u Palmotićevoj ulici, nedostatak parkinga kod vrtića, kao i nedostatak usporivača brzine u ulici Inženjera Brivisa. Dobiveno je obećanje da će se ovi problemi rešiti, a gradonačelnica je najavila da će gradsko rukovodstvo nastaviti sa obilaskom naselja kako bi se direktno suočili s problemima zajednice.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.