Izvor: RTV 5, 10.Jul.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi niški skejt park (video)

Prvi niški skejt plato služiće za vežbanje i trening klubovima koji se bave ekstremnim sportovima, ali i amaterima i rekreativcima, kažu u Upravi za sport. Na platou površine 650 m2, postavljeno je 7 elemenata sa različitim kombinacijama. Park je gradila firma Freak Division, koja oko 5 godina postavlja skejt parkove u Srbiji.
Skejteri kažu da ovaj ekstremni sport, tek treba da zaživi kod nas.
Kako ovi momci kažu, ovakva urbana mesta, pored bavljenja sportom podstiču i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << druženje kod mladih. Na ovaj teren čekali su oko 7 godina. A najavljuju, da će, kada ga budu bolje isprobali, ovde uskoro organizovati i takmičenje, na kome će okupiti skejtere iz cele Srbije.

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Prvi niški skejt park (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jul.2012, 16:02

Niš je napokon dobio skejt park. Na popularnom Tutinom terenčetu kod Gabrovačke reke nedaleko od tržnog centra 'Merkator' postavljen je plato sa elementima za skejt – egzibicije.Radove su izveli Putinžinjering iz Niša i Freaks Division iz Beograda a projekat je finansiran sredstvima iz Uprave...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.