Prva kuća za socijalno ugrožene donirana od Fondacije Naši Srbi iz Čikaga

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Mar.2023, 18:03

Prva kuća za socijalno ugrožene donirana od Fondacije "Naši Srbi" iz Čikaga

Njegovo Preosveštenstvo Episkop niški g. Arsenije potpisao je ugovor o donaciji prve kuće u sklopu akcije Verskog dobrotvornog starateljstva Eparhije niške „Dobri Samarjanin". Ugovor je potpisan sa Fondacijom "Our Serbs" iz Čikaga, koju zastupa gospođa Keti Fenslou.

Početkom januara ove godine, a na inicijativu koordinatora VDS-a Eparhije niške, protonamesnika Siniše Nikitovića, organizovan je sastanak sa predstavnicima Fondacije "Our Serbs" iz Čikaga, na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je dogovoreno da će ova Fondacija u tekućoj godini dati svoj doprinos u akciji "IZGRADNjA NASELjA-KUĆA ZA SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE U MEDVEĐI".

Svi voljni da pomognu ovoj velikoj akciji Verskog dobrotvornog starateljstva Eparhije niške, svoj doprinos mogu dati uplatom na sledeći broj računa:

265-4050310001316-72

Izvor: Pravoslavna Eparhija niška

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prva kuća za socijalno ugrožene donirana od Fondacije „Naši Srbi“ iz Čikaga

Izvor: JUGpress.com, 24.Mar.2023

NIŠ..Episkop niški  Arsenije potpisao je ugovor o donaciji prve kuće u sklopu akcije Verskog dobrotvornog starateljstva Eparhije niške ,,Dobri Samarjanin”. Ugovor je potpisan sa Fondacijom “Our Serbs” iz Čikaga, koju zastupa gospođa Keti Fenslou...                          ...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.