Protesti u Nišu treći dan - bez incidenata

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jul.2020, 21:13

Protesti u Nišu treći dan - bez incidenata

U Nišu je danas, treći dan zaredom, protest počeo nešto polse 19 sati ispred zgrade Skupštine grada, kada su okupljeni blokirali ulicu Nikole Pašića, a zatim kao i predhodnih dana krenuli u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama..

Demonstranti traže tačne informacije o broju umrlih od koronavirusa u Nišu i odgovornost za prekomernu upotrebu sile od strane policije, na protestima u Beogradu..

Protest za sada protiče bez incidenata.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

“Ustani Srbijo”, poruka je trećeg dana protesta u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2020, 08:41

NIŠ..   Nišlije su se  treći dan za redom okupili ispred zgrade Skupštine grada, odakle su, oko 20 časova, krenuli u protestnu šetnju izražavajući na taj način nezadovoljstvo opštom situacijom u društvu.  Trećeg dana održavanja protesta na  niškim ulicama je najviše bilo mladih ljudi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.