Pronađen muškarac koji je nestao u mećavi na Badnji dan

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen muškarac koji je nestao u mećavi na Badnji dan

Posle skoro mesec dana od nestanka pronađeno je telo 32-godišnjeg muškarca koji je nestao kada je za Badnji dan sa još trojicom išao po badnjak, kazali su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Policiji je, kako su kazali, prijavljeno da je telo pronađeno oko podneva u koritu reke u selu Gornji Komren.

Obavljen je uviđaj, a telo je, kažu u policiji, poslato na obdukciju.

Prema nezvaničnim informacijama telo je identifikovao rođak.

Podsetimo da su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Sektora za vanredne situacije i niške Žandarmerije tokom mećave početkom januara intenzivno tragali za muškarcem koji je nestao u okolini Niša kada je išao po badnjak. Tada je nestalo još troje ljudi koji su se u međuvremenu vratili svojim kućama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nakon mesec dana pronađeno telo muškaraca koji je pošao po badnjak

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Feb.2017

Kako je potvrdila PU Niš, nakon mesec dana dana. u ataru sela Hum, pronađeno je telo muškarca starog 32 godine, koji je sa još trojicom rođaka i komšija, na Badnji dan pošao u šumu po Badnjak...Telo, koje je identifikovao njegov rođak, pronađeno je u koritu reke u selu Gornji Komren, kraj Niša...Nakon...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.