Promocija romana Laure Barne u Niškom kulturnom centru

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 09:07

Promocija romana Laure Barne u Niškom kulturnom centru

Šta sve donosi roman o čuvenom Rastku Petroviću "Sve moje sestre" ljubitelji pisane reči moći će da saznaju u sredu, 27. oktobra, na promociji knjige Laure Barne u maloj sali Niškog kulturnog centra. Početak je zakazan za 19 sati.

Roman je zasnovan na monologu jednog od najznačajnijih pisaca 20. veka Rastka Petrovića, a čitaoce uvodi u intimne okvire njegove porodice.

U epohu srpskog modernizma i kulturno-istorijske prilike Evrope, Srbije i samog Beograda s >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << početka 20. veka i između dva svetska rata. Na tom putu susretanja i preplitanja ljudi i ideja, pojaviće se još mnogo značajnih ličnosti: Miloš Crnjanski, Isidora Sekulić, Milan Rakić, Marko Ristić, Sibe Miličić, Moša Pijade, Pablo Pikaso, Brana Petronijević i mnogi drugi - navode organizatori.

Razgovor sa književnicom će voditi Milena Mišić Filipović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Književni razgovor o romanu SVE MOJE SESTRE Laure Barne

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Okt.2021

U sredu 27. oktobra sa početkom u 19 sati u Niškom kulturnom centru, održaće se književni razgovor o romanu SVE MOJE SESTRE Laure Barne. Razgovor sa književnicom Laurom Barnom vodi Milena Mišić Filipović...Laura Barna (Jazovo, Banat, 1964), pripovedač, prozni pisac, romansijer i esejista, od...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.