Promocija novog romana niškog pisca u Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novog romana niškog pisca u Biblioteci

“Poslednji cirkus na svetu” je novi roman koji je napisao Nišlija Branislav Janković, a njegova promocija biće održana u četvrtak 23. novembra u Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac”. Početak je zakazan za 19 sati.

Za vreme odigravanja predstave u cirkusu počela je kiša, piše u opisu romana, koja je bila toliko obilna i jaka da je brana pukla i grad je ubrzo bio poplavljen.

U blizini Naisa godine nulte, čudna grupa anđela vraća se na isto mesto posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 2017 godina. Pred njima je poslednja bitka, jer nailazi oluja koja najavljuje kraj sveta - navodi se u opisu.

Svaki od anđela priča priču iz svog dvomilenijumskog boravka na zemlji, dodaju, kojom će pokušati da objasni ljudski rod.

Pored autora Branislava Jankovića, o romanu će govoriti i urednik Nikola Petaković.

Podsetimo, Janković je rođen 1969. Godine u Nišu, a godinama se bavi novinarstvom. Objavio je romane „O vukovima i senkama“ (2011), „Suze Svetog Nikole“ (2013) i „Vetrovi zla“ (2015), kao i zbirku priča „Bezimeni“ (2014), kao i ljubavnu dramu “Peta žica” (2015).

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Promocija novog romana Branislava Jankovića u Narodnoj biblioteci

Izvor: RadioCity.rs, 23.Nov.2017

Za vreme odigravanja predstave u cirkusu počela je kiša, koja je bila toliko obilna i jaka da je brana pukla i grad je ubrzo bio poplavljen. U blizini Naisa godine nulte, čudna grupa anđela vraća se na isto mesto posle 2017 godina. Pred njima je poslednja bitka, jer nailazi oluja koja najavljuje...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.