Promocija novog romana Branislava Jankovića u Narodnoj  biblioteci

Izvor: RadioCity.rs, 23.Nov.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novog romana Branislava Jankovića u Narodnoj biblioteci

Za vreme odigravanja predstave u cirkusu počela je kiša, koja je bila toliko obilna i jaka da je brana pukla i grad je ubrzo bio poplavljen. U blizini Naisa godine nulte, čudna grupa anđela vraća se na isto mesto posle 2017 godina. Pred njima je poslednja bitka, jer nailazi oluja koja najavljuje kraj sveta. Svaki od anđela priča priču iz svog dvomilenijumskog boravka na zemlji, kojom će pokušati da objasni ljudski rod, navodi se u kraćem opisu romana "Poslednji cirkus na svetu". >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Pored autora Branislava Jankovića, o romanu će govoriti i urednik Nikola Petaković.

Branislav Janković je rođen u zimu 1969. godine  u Nišu, tu je odrastao, učio, radio, godinama se bavio radio i TV novinarstvom, a onda tek sa 42 godine objavio  svoj prvi roman.Do sada je objavio nekoliko romana, od kojih su neki postali i lektira u srpskim školama. Reč je o romanima „O vukovima i senkama“ (2011), „Suze Svetog Nikole“ (2013) i „Vetrovi zla“ (2015). Janković je objavio i zbirku priča „Bezimeni“ (2014), kao i ljubavnu dramu “Peta žica” (2015).
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.