Prodavao drogu maloletnicima?

Izvor: NiskeVesti.rs, 23.Apr.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavao drogu maloletnicima?

Niška policija zaplenila je jutros 27 tableta ekstazija i 125 grama marihuane kod dvadesetosmogodišnjeg M.A. iz Niša.

On se nalazio u ugostiteljskom objektu gde se, kako saopštava policija, okupljaju maloletnici. Ekstazi su pronašli kod osumnjičenog, a marihuanu u iznajmljenom stanu koji koristi, navode. Marihuana je bila upakovana u 4 paketa, a u stanu su pronašli i vagicu za precizno merenje.
M. A. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Postoje osnovi sumnje da je droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Posle toga će, uz krivičnu prijavu, biti predat Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštili su iz PU.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Dilovao maloletnicima u kafiću ekstazi i marihuanu

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Apr.2016

Kako je saopštila PU Niš, policija je jutros uhapsila M.J. starog 28 godina iz Niša, zbog sumnje da je dilovao ekstazi i marihuanau...Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu u Nišu...Organi policije, pronašli...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.