Prijem građana kod načelnice Sotirovski: Predlog za osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugroženijim stanovnicima Okruga!

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem građana kod načelnice Sotirovski: Predlog za osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugroženijim stanovnicima Okruga!

Osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugruženijim žiteljima Nišavskog okruga, samo je jedan od zanimljivih predloga građana na petim po redu "Otvorenim vratima" kod načelnice Dragane Sotirovski.

"S obzirom da se dosta zdrave hrane baca i da ima ljudi koji bi je poklonili drugima, kao i polovnu graderobu, ovo jeste zanimaljiv i dobar predlog koji treba da dobije formu i da se kroz legalne tokove, kao što bi bilo osnivanje jednog takvog humanitarnog centra, zbrinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << oni najugroženije stanovnici Okruga i Niša", rekla je Sotirovski i dodala da će u saradnji sa svojim najbližim saradnicima analizirati kome bi takav predlog mogao da bude što pre upućen.

Meštani aleksinačkih sela, su se žalili na sporost lokalne samouprave i tražili su posredovanje kod Okružnog štaba za vandredne situacije, jer su im kako kažu i posle mesec dana od poplava, dvorišta i dalje pod muljem, smećem i nanosima bujičnih poplava.

Od kada je počela akcija "Otvorenih vrata", načelnica Sotirovski primila je više od 300 građana sa raznim problemim i predlozima, od kojih su mnogi rešeni i realizovani.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.