Prijem građana: Gradonačelnica, građani, njihovi problemi i sugestije

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jun.2021, 14:21

Prijem građana: Gradonačelnica, građani, njihovi problemi i sugestije

"Cilj nam je da saslušamo svakog građanina, važna nam je živa reč", rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je sa saradnicima i pojedinim predsednicima gradskih opština, na jučerašnjem prijemu posle duže pauze zbog epidemije, razgovarala sa građanima u Gradskoj kući.

Saslušali smo 170 naših sugrađana i nastojimo da svima pomognemo, istakla je ona.

Građani su ukazivali na komunalne i infrastrukturne probleme, interesovali se za proces >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ozakonjenja objekata, tražili da se njihova ulica uvrsti u program izgradnje ili rehabilitacije, da se neke gradske autobuske linije produže, stajališta izmeste, navela je gradonačelnica Niša i napomenula da su tokom razgovora teme bile raznovrsne, ali i da je bilo zanimljivih ideja i predloga.

Prijemi građana biće organizovani jednom mesečno. Od juna prošle godine, kada je kovid zaustavio prijeme građana, prijavilo se za razgovor 1.345 Nišlija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.