Preventivni pregledi za zaposlene u najvećoj niškoj opštini

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Dec.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventivni pregledi za zaposlene u najvećoj niškoj opštini

Gradska opština Medijana i niški Dom zdravlja nastavljaju saradnju. Centar za prevenciju ove ustanove organizovao je danas preventivne preglede za zaposlene u Upravi ove opštine.

-U saradnji sa Domom zdravlja otvorili smo Školu roditeljstva i poklonili ovoj ustanovi Ultrazvučni aparat za koji smo sredstva dobili u Nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Vrata su nam otvorena uvek kada je potrebno uraditi preglede za učesnike naših manifestacija i ja im se ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na tome posebno zahvaljujem – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić.

Između ostalog, zaposleni su mogli da provere krvni pritisak, nivo šećera iz kapi krvi, procenat masnoće, ali i dobiju savete od nutricioniste u vezi sa zdravim stilovima života i mogućnostima prevencije.

Akciji je prisustvovao i direktor Doma zdravlja u Nišu dr Milorad Jerkan, koji je ovom prilikom zahvalio najvećoj niškoj opštini na svesrdnoj saradnji u godini na izmaku, uz nadu da će ona u 2019. godini biti još bolja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.