Preminuo Srećko Dokić jedan od najpriznatijih frizera bivše SFRJ i regiona

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Nov.2022, 16:27

Preminuo Srećko Dokić jedan od najpriznatijih frizera bivše SFRJ i regiona

Sinoć je u Nišu preminuo Sreten Dokić, jedan od najpriznatijih ženskih frizera bivše Jugoslavije i regiona. Rođen u Nišu 1946.

Dokić je obeležio jednu epohu predstavljajući Niš na najbolji način.


Dobitnik je brojnih domaćih, regionalnih i svetskih prizananja, a posebnu pažnju su izazavale njegove modne revije u Italiji osamdesetih godina.

1994. godine otvara komercijalnu televiziju u Nišu TV Art Viziju.

Potom osniva Uniju zanatlija >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << preduzetnika region Južna Srbije koja broji više od 8700 članova koja vrši prefalifikaciju za više od 27 zanimanja.

Dokić dobitnik je specijalnog priznanja "Naj menadžer" jugoistočne i srednje evrope.

Ostaće upamćen i kao veliki humanista pomažući veliki broj socijalno ugroženih kategorija a najvveću pomoć upućivao je ka deci.

Dokić je iza sebe ostavio suprugu, ćerku i dva sina.

Opelo će se održati na niškom Novom groblju u ponedeljak sa početkom u 12.30, a sahrana u 13 časova.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.