Premijera i po pet niških i gostujućih predstava ovog decembra u Narodnom pozorištu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2022, 15:14

Premijera i po pet niških i gostujućih predstava ovog decembra u Narodnom pozorištu u Nišu

Poslednjeg meseca u 2022. godini na daskama Narodnog pozorišta u Nišu publika će moći da pogleda premijeru predstave Afera nedužne Anabele u režiji Igora Pavlovića, zatim pet dela ove kulturne ustanove, kao i pet gostovanja teatara iz Beograda i Crne Gore.

Premijera dela Velimira Popovića Afera nedužne Anabele biće 27. decembra, dan kasnije će biti pretpremijera, dok je 28. decembar rezervisan za prvu reprizu.

U ovom komadu glume Aleksandar Krstić, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stefan Mladenović, Bratislava Milić, Andrija Mitić, Natalija Jović, Dragiša Veljković, Uroš Milojević i Aleksandar Stevanović.

Prva predstava u decembru je večeras od 20 sati kada je Gde smo ono stali Marjana Todorovića, u režiji Nenada Todorovića.

U subotu, 3. decembra je predstava Lice u režiji Vasila Vasileva, a u utorak, 6. decembra je gostovanje koprodukcijske predstave Bez portfelja Gradskog pozorišta Podgorica i Barskog ljetopisa.

Petak, 9. novembar je rezervisan za gostujuću monodramu o Miroslavu Antiću Portret što je autorski projekat glumca Andrije Mitića. Dan kasnije će biti delo Neki to vole vruće.

Gostovanje Akademije 28 iz Beograda sa predstavom Neka bude šta bude Vladana Savića je u ponedeljak, 12. decembra, a 14. i 15. decembra će biti Noćna frajla. Komad La Gerilla Aleksandra Đaje je 16. decembra, a dan kasnije monodrama Dragana Bože Marjanovića Gruja.

Gostovanje nezavisne produkcije iz Beograda sa delom Noć bogova je u četvrtak, 29. decembra, a u petak, 30. decembra u sali Narodnog pozorišta je koncert Amire Medunjanin.

Sve predstave i koncert počinju u 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.