Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2023, 10:30

Premijera, Smotra horova, stend-ap, gostujuće i niške predstave oktobra u Narodnom pozorištu

Oktobar u niško Narodno pozorište donosi premijeru predstave Brod za lutke, pet komada niškog teatra, dva gostujuća komada Waj Faj i The Party, 18. Smotru horova i dva stend-ap nastupa. Četiri predstave Narodnog pozorišta će gostovati na festivalima i u pozorištima širom Srbije i u Crnoj Gori.

Deseti mesec u godini počinje monodramom Dejt komačarke Sandre Silađev koji će biti izveden u nedelju, 1. oktobra od 20 sati.

U četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 5. oktobra od 20 sati biće izvedena gostujuća predstava Waj Faj, po tekstu i režiji Miroljuba Rikija Nedovića, a dan kasnije biće 18. Smotra horova Srbije.

Komad San o zavičaju (Neviđeno folk snoviđenje), u režiji Milana Neškovića, biće 7. oktobra od 20 sati. Utorak, 10. oktobar donosi od 20 sati popularnu predstavu, po motivima filma, a u režiji Aleksandra Marinkovića Neki to vole vruće.

U sredu, 11. oktobra od 20 sati biće izveden komad Jabuka u režiji Aleksandra Kovačevića, a dva dana kasnije od 21 sat na daskama Narodnog pozorišta će biti predstava Sladoled u režiji Spasoja Ž. Milovanovića.

Komad Lekcija u režiji Aleksandra Kovačevića biće 14. oktobra od 20 sati, a tri dana kasnije u isto vreme počinje gostujuća predstava The Party.

Stend-ap nastup Show biz Nikola Đuričko će imati u sredu, 18. oktobra od 20 sati gde će publici ispričati zašto je hvatan u kragnu, zašto je sina prijavio u policiju, kao i druge dogodovštine iz života i karijere.

Pretpremijera predstave Brod za lutke, u režiji Ive Milošević, biće 26. oktobra, dva dana kasnije i premijera, a prva repriza zakazana je za 29. oktobar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.