Pravoslavna Eparhija niška izražava zahvalnost svima koji su pomogli bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz Svete zemlje

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Okt.2023, 16:44

Pravoslavna Eparhija niška izražava zahvalnost svima koji su pomogli bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz Svete zemlje

U jeku trenutnih nemilih događaja i ratnog vihora koji je zahvatio Svetu Zemlju, Pravoslavna Eparhija niška želi da izrazi svoje najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koji su pomogli bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz sukobom zahvaćenog Izraela.

Pravoslavna Eparhija niška najpre iskazuje zahvalnost Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju i Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << spoljnih poslova Republike Srbije, Ambasadi Republike Srbije u Izraelu, kao i svim drugim ustanovama i pojedincima koji su pomogli sigurnom povratku naših hodočasnika, među kojima su bili i učenici završne godine niške Bogoslovije Svetih Kirila i Metodija.

Blagodareći primerima čovekoljublja, molimo se Gospodu Bogu i Presvetoj Bogomajci, kao i svima Svetima, da svima koji su svojim trudom i zalaganjem pomogli izbavljenju naših sunarodnika uzvrati stostrukim blagoslovom, kao i za što skorije okončanje sukoba u Svetoj Zemlji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.