Prava humanitarn žurka za Nenada

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava humanitarn žurka za Nenada

Prva humanitarna žurka u nizu, biće održana unedelju 25.juna u kafeu Salun u Tvrđavi za Nenada Ristića, docenta koji radi na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu.

Nenad je oboleo od retkog oblika limfoma koji je u 4. stadijumu.

Potrebno je što pre prikupiti novac za lečenje!!!

  - Naš mladi kolega docent dr Nenad Ristić oboleo je od retkog oblika agresivnog karcinoma i za sada se leči na VMA. Da bi Nenad pobedio bolest i nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << lečenje neophodna su novčana sredstva. Potrebno je da u što kraćem roku prikupimo novac za lečenje. Svaki prilog je dobrodošao. Od ponedeljka 19.juna biće postavljene kutije kod šaltera GAF-a gde će svako moći da donira novac, kažu njegove kolege.

Za docenta Nenada Ristića i za njegovu pobedu nad bolešću!

Vaš SPGAF

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prva humanitarna žurka za Nenada

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2017

Prva humanitarna žurka u nizu, biće održana unedelju 25.juna u kafeu Salun u Tvrđavi za Nenada Ristića, docenta koji radi na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu...Nenad je oboleo od retkog oblika limfoma koji je u 4. stadijumu...Potrebno je što pre prikupiti novac za lečenje!!!..  -...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.