Poznati baleti i opere ove jeseni u bioskopu Cineplexx

Izvor: RadioCity.rs, 22.Okt.2020, 22:59

Poznati baleti i opere ove jeseni u bioskopu Cineplexx

Program Met na bis obuhvatiće četiri svetski poznate opere. Otvoriće ga Vagnerov Leteći Holanđanin sa Brajanom Terfelom i Anjom Kampe. Verdijev Trubadur je na programu je 14. novembra, a sledi Pučinijeva Toska, 28. novembra. Program će 12. decembra zatvoriti opera Madam Baterflaj.
Boljšoj bis će 8. novembra otvoriti balet o najpoznatijoj ljubavi svih vremena Romeo i Julija uz muziku Sergeja Prokofjeva. Šopenova muzika i Dama s kamelijama je na programu 22. novembra, a jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << najvećih klasika na svetu, balet Krcko Oraščić, biće prikazan 6. decembra uz legendarnu muziku Čajkovskog.
Ulaznice za Boljšoj na bis i Met na bis su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa, po ceni od 600 dinara po izvođenju, odnosno 500 dinara za komplet ulaznica.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

U "Cineplexx"-u projekcije opera i baleta Metropolitan opere i Boljšoj teatra

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 08:59

Od 31. oktobra do 12. decembra u niškom bioskopu "Cineplexx", kako najavljuju, prikazivaće se četiri opere njujuorške Metropolitan opere, kao i tri baleta moskovskog Boljšoj teatra.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.