Požar u magacinima u Nišu u okviru Elektronske lokalizovan, angažovane vatrogasne ekipe

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2023, 20:05

Požar u magacinima u Nišu u okviru "Elektronske" lokalizovan, angažovane vatrogasne ekipe

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara koji je jutros izbio u magacinima „Benlian fud“ u okviru "Elektronske industrije" u Bulevaru Svetog cara Konstantina u Nišu.

Požar koji je izbio oko 5.30 časova zahvatio je površinu od ukupno 3.000 kvadratnih metara.

Vatrogasno-spasilačke ekipe su odmah po dojavi izašle na lice mesta i ulažu maksimalne napore da spreče da se požar proširi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i na obližnje magacine.

Povređenih osoba, prema dosadašnjim informacijama, nije bilo.

U intervenciji učestvuju 27 vatrogasaca-spasilaca sa devet vozila iz Vatrogasno-spasilačke brigade Niš, tri vatrogasca sa dva vozila sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, a angažovana je i jedna cisterna JKP „Naissus“ iz ovog grada.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.