Povodom Molijerovih dana - druženje sa piscima

Izvor: RadioCity.rs, 15.Maj.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom Molijerovih dana - druženje sa piscima

U Nišu će se razgovor sa piscima održati večeras u Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac” sa početkom u 18.00 časova. Učestvuju: Kamij Lorans i Dejan Stojiljković. Moderator je Nikola Bjelić.Susret savremenih pisaca je prilika da kroz razgovor o njihovim delima i književnim karijerama, saznamo više o njihovom odnosu prema pisanju i književnom nasleđu. Organizator X Molijerovih dana u Nišu je Francuski institut u Srbiji – Niš u saradnji sa Izdavačkom kućom „Laguna” iz Beograda, Narodnom bibliotekom „Stevan Sremac” i Filozofskim fakultetom iz Niša.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Promocija dela književnice Kamij Loran  u okviru  “Desetih Molijerovih dana”

Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2018, 09:13

NIŠ..U Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac” u Nišu održano je  književno veče posvećeno francuskoj spisateljici Kamij Lorans...Susretu je prisustvovala Paskal Delpeš nekadašnja direktorka Francuskog instituta u Srbiji koja je inicirala “Molijerove dane” u Srbiji...Na žalost mnogobrojnih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.