Pored bogatog programa, pokazna vežba vatrogasnih društava i Sektora za vanredne situacije u okviru obeležavanja gradske slave

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Apr.2024, 12:49

Pored bogatog programa, pokazna vežba vatrogasnih društava i Sektora za vanredne situacije u okviru obeležavanja gradske slave

U susret proslavi gradske slave Grada Niša, Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Nišlije će pored bogatog programa imati priliku da prisustvuju pokaznoj vežbi vatrogasnih društava i Sektora za vanredne situacije.
Ova manifestacija će se održati u centru grada, a očekuje se i prisustvo načelnika sektora Luke Čaušića sa svojim saradnicima.
Gradski većnik Nenad Stanković izrazio je uverenje da će ova vežba biti izuzetno interesantna za Nišlije, ističući da će biti više od obične smotre.
"Biće to prava pokazna vežba koja će privući pažnju i dece i odraslih", naglasio je Stanković.
Pored toga, Stanković je istakao uspeh u osnivanju Dobrovoljnih vatrogasnih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.