Ponovo odložen Teatar na raskršću, neće se održati ni marta 2021.

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2020, 14:12

Ponovo odložen "Teatar na raskršću", neće se održati ni marta 2021.

Treći put se odlaže niški pozorišni festival "Teatar na raskršću", a iz Narodnog pozorišta kažu da se neće održati ni u planiranom terminu u martu 2021. godine, već od 6. do 13 septembra sledeće godine. Kao razlog još jednog otkazivanja navode neizvesnu situaciju sa pandemijom korone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Festival "Teatar na raskršću" tek u septembru 2021.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020

Uprava Narodnog pozorišta u Nišu danas je obavestila javnost da njegov drugi međunarodni festival "Teatar na raskršću", odložen ovog marta zbog pandemije korona virusa, neće biti održan čak ni u martu naredne godine, zbog i dalje neizvesne situacije, tako da je pomeren tek za septembar 2021....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.