Policija tragala za stradalim na pruzi u Nišu, ali tela nije bilo

Izvor: JužneVesti.com, 28.Dec.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija tragala za stradalim na pruzi u Nišu, ali tela nije bilo

Niška policija i ekipa Hitne pomoći sinoć oko 20 sati izašle su na teren, jer se voz za Belu Palanku zaustavio u Ulici Dušana Popovića, a bilo je prijavljeno da je udario pešaka na pruzi.

Iako je voz satima stajao na šinama, iz policije i Hitne pomoći kažu da u blizini pruge nije pronađeno telo.

Nije pronađeno ništa i ne možemo da potvrdimo da je neko stradao - rečeno je iz policije.

Iz Hitne pomoći su takođe potvrdili da su bili na terenu, ali da nisu imali intervenciju.

Prema pisanjima pojedinih medija, na šinama su pronađeni tragovi krvi. Ipak, policijska istraga nije utrvrdila da je iko od ljudi poginuo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Voz udario pešaka, tela nigde nema?

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Dec.2017

Sinoć oko 20 sati policija i Hitna pomoć dobili su prijavu da se voz za Belu Palanku zaustavio u ulici Dušana Popovića, nakon udarca pešaka na pruzi...Intervente ekipe policije satima su prteraživale okolni teren, ali od tela "nastradalog", nema ni traga...Prema rečima pojednih očevidaca, na...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.