Pokušaj pljačke menjačnice u Nišu, radnik izboden

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Sep.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj pljačke menjačnice u Nišu, radnik izboden

U PU Niš su potvrdili, da su primili poziv danas oko 16 sati, i da je ekipa izašla na lice mesta, kao i da se intenzivno radi na rasvetljavanju događaja, bez detalja o ovom događaju.

U Hitnoj pomoći kažu da su njihovi lekari i tehničari intervenisali u niškom naselju Donja Vrežina i da je povređeni muškarac hitno prebačen u Klinički centar Niš, sa povredama leđa, glave i grudnog koša.

U KC Niš kažu da pacijent nije životno ugrožen i da će toku >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sutrašnjeg dana biti prebačen na odeljenje Grudne hirurgije.

Kako saznajemo, radnika menjačnice u Donjoj Vrežini, negde oko 16 sati, pri pokušaju pljačke, napale su tri muške osobe, pritom ga uboli u leđa i naneli mu povrede glave i grudnog koša.

Uskoro opširnije..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.