Pokretne stepenice na ulazu u podzemni prolaz uskoro ponovo u funkciji

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Feb.2021, 19:11

Pokretne stepenice na ulazu u podzemni prolaz uskoro ponovo u funkciji

Kako kažu u Gradskoj kući, na inicijativu građana i vlasnika lokala u podzemnom prolazu, a u sklopu uređenja centralnog gradskog trga, u probni rad su puštene pokretne stepenice koje nisu u funkciji više od jedne decenije.

U drugoj fazi radova očekuje se popravka lifta za osobe sa invaliditetom koji su ulazak u podzemni prolaz, dok su stepenice radile, koristili specijalnu platformu.

U nastavku sređivanja Trga kralja Milana i pešačke zone u Obrenovićevoj ulici biće zamenjene nadstrešnica na ulazima u podzemni trgovinski centar prema projektu studenata Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.