Podržite oslikavanje murala u čast niškom novinaru Miloradu Doderoviću

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Apr.2024, 20:27

Podržite oslikavanje murala u čast niškom novinaru Miloradu Doderoviću

Pridružite nam se u kampanji prikupljanja sredstava za oslikavanje murala sa likom Milorada Doderovića, istaknutog niškog novinara, koji je preminuo 2020. godine.
Lokalna fondacija Niš, Udruženje novinara Srbije (UNS) i porodica Doderović pokreću inicijativu čiji je cilj da se oda počast čoveku koji je ostavio dubok trag u zajednici i bio veoma cenjen među kolegama na medijskoj sceni.
Ovom akcijom iskazali bismo poštovanje prema liku i delu doajena novinarstva, koji je ceo svoj život posvetio traganju za istinom i pravdom. Realizacija ideje doprinela bi i tome da još jedna zgrada u Nišu dobije lepši izgled, čime dajemo pozitivan primer kako možemo umetnošću da ulepšavamo grad, a da pritom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.