Počelo suđenje Babićevom vozaču, snimaka koje je video Vučić nema na sudu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje Babićevom vozaču, snimaka koje je video Vučić nema na sudu

Završen je prvi dan suđenja Dejanu Stanojeviću, vozaču v. d. direktora Koridora Srbije Zorana Babića, optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi “Doljevac”, u kojoj je život izgubila Stanika Gligorijević. U sudnici Osnovnog sudu u Nišu glavna tema bili su sami snimci nesreće, koji do suda još nisu došli, a advokat oštećenih Božo Prelević u tome vidi zaveru koja prikriva pravog vozača i sumnja da je Stanojević uopšte tog dana i bio tim kolima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš, počelo suđenje vozaču "Koridora Srbije"

Izvor: RTS, 22.Nov.2019

Pred Osnovnim sudom u Nišu počeo je glavni preteres na suđenju vozaču "Koridora Srbije" koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac 31. januara, kada je jedna osoba poginula, a petoro teže i lakše povređeno. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.