Niš, počelo suđenje vozaču Koridora Srbije

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, počelo suđenje vozaču "Koridora Srbije"

Pred Osnovnim sudom u Nišu počeo je glavni preteres na suđenju vozaču "Koridora Srbije" koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac 31. januara, kada je jedna osoba poginula, a petoro teže i lakše povređeno.
Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je za S. D. (35) kaznu zatvora od najmanje pet godina, jer se u rejonu naplatne rampe Doljevac kretao nedozvoljenom brzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u vozilo koje je stajalo na rampi udario brzinom od 93,6 kilometara na sat.

Advokat oštećenih je zatražio da se za ovaj postupak obezbede svi snimci sa naplatne rampe Doljevac, a ne samo jedan koji je za sada dostavilo Javno preduzeće "Putevi Srbije".
S druge strane, odbrana je zatražila hidrometeorološko veštačanje koje bi pokazalo da li je na putu bila gusta magla i poledica, ali i procenu da li je trepteća signalizacija na naplatnoj rampi Doljevac radila.
Početku glavnog pretresa nije prisustvovalo četvoro oštećenih, među kojima i v. d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić, kome nije dostavljen sudski poziv.
Nastavak glavnog pretresa zakazan je za 12. februar naredne godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na suđenju Babićevom vozaču nema snimaka koje je video Vučić

Izvor: Danas, 22.Nov.2019

Suđenje vozaču “Koridora Srbije” Dejanu S. (35), koji je optužen da je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu upravljajući vozilom koje je koristio v.d. direktora „Koridora Srbije“ i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić izazvao tešku saobraćajnu nesreću,...

Nastavak na Danas...

Počelo suđenje vozaču "Koridora Srbije", Babiću nije uručen poziv

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Nov.2019, 10:47

Pred Osnovnim sudom u Nišu počeo je glavni preteres na suđenju vozaču "Koridora Srbije" koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac 31. januara, kada je jedna osoba poginula, a petoro teže i lakše povređeno...Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je za S. D....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.