Počela rekonstukcija trotoara u Voždovoj

Izvor: RadioCity.rs, 05.Jun.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstukcija trotoara u Voždovoj

Podignut je asfalt a umesto njega će biti postavljene behaton ploče, sa horizontalnom signalizacijom za kretanje slepih ili slabovidih osoba.
Nakon podizanja asfalta JKP Mediana će ukloniti korenje koje je pravilo opasne izbočine na trotoaru.

Kako je navedeno na sajtu Grada Niša, gradski većnik Miloš Milošević i direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Nebojša Lović, istakli  su da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku, i da je namera grada da >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << se, u dogledno vreme, svi asfaltni trotoari u Nišu pokriju behaton pločama koje, kako su rekli, pored estetske vrednosti, omogućavaju i brzo otklanjanje kvarova na podzemnim instalacijama bez narušavanja izgleda trotoara.
Realizacija projekta poverena je preduzeću M Univerzal tim. Vrednost radova je 1,2 miliona.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.