Počela obnova puteva u Sićevu i Lazarevom selu - karavan niške vlasti obilazio građane i pre najave

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2022, 17:16

Počela obnova puteva u Sićevu i Lazarevom selu - karavan niške vlasti obilazio građane i pre najave

U Sićevu i Lazarevom selu počela je rehabilitacija puteva po dogovoru sa građanima, jer kako kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, njen karavan je startovao iz tih mesta još 4. januara, iako su ga najavili tek mesec dana kasnije. Izvođači radova su Vodogradnja iz Pukovca, preduzeće koje je decenijama u vlasništvu porodice Ljubić, poznate pod nadimkom Međarci i firma Trace.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rehabilitacija puta do Sićeva i u Lazarevom Selu

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Feb.2022

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima i predsednikom gradske opštine Niška Banja Dušanom Živkovićem obišla je radove na rehabilitaciji puta od magistrale prema Sićevu i od glavnog puta prema Gadžinom Hanu do starog dela Lazarevog Sela i dalje do groblja...Srela sam se sa građanima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.