Pljuskovi u centralnim i južnim krajevima, na severu više sunca

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Avg.2020, 10:00

Pljuskovi u centralnim i južnim krajevima, na severu više sunca

Na severu malo oblaka, a više sunca, a u centralnim i južnim krajevima pljuskovi, ponegde obilnije padavine. Temperatura viša za oko 5 stepeni u većini mesta, najviša dnevna od 23 do 29 stepeni. U Nišu do 26 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno. U centralnim i južnim krajevima sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde sa obilnijom količinom kiše.

Na severu sa dužim sunčanim peoriodima, uglavnom suvo. Vetar slab do umeren, istočni, severoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Najniža temperatura od 16 do 19, najviša dnevna od 23 do 30 stepeni.

U petak promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, češćim u brdsko-planinskim predelima, uglavnom u drugom delu dana.

Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 14 do 20 a najviša od 27 do 30 stepeni.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.