Par iz Aleksinca uhvaćen u seriji krađa brendirane sportske opreme u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2024, 15:01

Par iz Aleksinca uhvaćen u seriji krađa brendirane sportske opreme u Nišu

Efikasnom akcijom pripadnika PU u Nišu, rasvetljena je serija krađa u jednoj prodavnici sportske opreme u ovom gradu.
Na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Aleksinca i osamnaestogodišnje devojke iz okoline ovog grada biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.
Prema informacijama iz policije, sumnja se da su osumnjičeni u prethodnom periodu, u više navrata, krali brendiranu sportsku garderobu iz prodavnice.
"Policija je nakon pretresa stanova koje koriste osumnjičeni, pronašla magnete za uklanjanje zaštitnih 'zujalica' sa robe, kao i ukradene predmete", saopštila je Policijska...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.