PRIZNANjE OEBS: Oficirka policije Marija Ranđelović ličnost godine

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Dec.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANjE OEBS: Oficirka policije Marija Ranđelović ličnost godine

Priznanje mi veoma znači jer je OEBS prepoznao napore na realizaciji projekata kojima se promoviše koncept policije u zajednici.

To je veliko priznanje za moj dosadašnji rad, ali i podstrek za buduće projekte, kaže Marija Ranđelović, oficirka za organizaciju, prevenciju i rad policije u zajednici u Policijskoj upravi u Nišu.

Ona je jedan od dobitnika priznanja „Ličnost godine“ koju dodeljuje Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju. Ranđelovićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je pripalo prestižno priznanje „za posvećenost, promociju rada policije u zajednici i povećanju poverenja građana u rad policije sa akcentom na suzbijanje nasilja u porodici i saradnju sa manjinskim zajednicama“.

Policijska uprava realizovala je projekte „Bezbedna ulica - bezbedan grad“, „Znanjem i sportom protiv nasilja“, „Niška banja - bezbedna banja“, „Život bez nasilja“, „Stop svi na sport“, kojima je rukovodila Ranđelovićeva.

- Priznanje OEBS-a koje sam dobila jeste i priznanje Policijskoj upravi u Nišu, Ministarstvu unutrašnjih poslova i svim mojim kolegama koji svakodnevno rade sa građanima na realizaciji ovih projekata - kaže Ranđelovićeva.

Osim Ranđelovićeve priznanje su dobili i članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović i Kancelarija za mlade Preševo, a uručio im je šef Misije OEBS-a Peter Burkhard na svečanom prijemu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.