Ovlašćeno lice preduzeća u Nišu, prodao već prodatu garažu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Nov.2021, 18:11

Ovlašćeno lice preduzeća u Nišu, prodao već prodatu garažu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

Sumnja se da je on 2014. godine, kao odgovorno lice jednog preduzeća, potpisao ugovor sa četrdesetdvogodišnjom ženom da će joj prodati mesto u podzemnoj garaži  u sklopu kompleksa zgrada iako je to mesto ranije prodao drugoj sugrađanki.

Četrdesetdvogodišnja žena je uplatila oko 1.000.000 dinara na račun preduzeća, ali osumnjičeni nije preneo vlasništvo na nju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.