Otvorena vrata Filozofskog - prilika da se budući studenti upoznaju sa fakultetom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena vrata Filozofskog - prilika da se budući studenti upoznaju sa fakultetom

Svi srednjoškolci koji bi da saznaju nešto o tome šta od programa nudi niški Filozofski fakultet, ali i kako izgleda studiranje na njemu, imaće prilike da to i učine 26. novembra u prostorijama ove obrazovne ustanove.

Ovaj događaj će, navode na Fakultetu, biće koncipiran kao mini-sajam obrazovanja na kome će budući studenti, u neformalnoj atmosferi, moći da saznaju sve što ih interesuje u vezi sa nekim od 13 studijskih programa.

Moto Dana otvorenih vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je "Pitajte naše studente", pa će srednjoškolci sve informacije moći da dobiju od onih koji trenutno pohađaju neki od naših programa. Kao i za prethodni, i za ovaj Dan otvorenih vrata vlada veliko interesovanje, pa se očekuje dolazak više od 700 učenika iz Niša i okoline - navode na Fakultetu.

Početak je zakazan za 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.